Brend: Bosch

Bosch MUM44R1

229,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

MUM 4 – testirani i testirani klasični među univerzalnim kuhinjskim aparatima – ponosi se na iznimnim Bosch kvalitetu i širokom asortimanu dodataka.

  • Ručni višenamjenski uređaj s velikom zdjelom za miješanje od nehrđajućeg čelika (3,9 l, maks. Ispitni kapacitet 2,0 kg).
  • S visokokvalitetnim čajnikom za pečenje (lopatice za drobljenje, mješalicu, kuku za šivanje) do savršenih rezultata.
  • MultiMotion Drive miješa sastojke do savršenstva uz pomoć dinamičnog 3-D sustava miješanja.
  • Možete prilagoditi opseg vaše upotrebe prema vašim potrebama uz kupnju dodatnih dodataka visoke kvalitete, na primjer, sa zdjelicom za pripremu sladoleda, pladanj za pečenje, brusilicu za mljevenje mesa, mikser i mnoge druge mogućnosti.
  • Jednostavna i sigurna uporaba (Boschova tehnologija); jednostavan za čišćenje (pribor koji se isperu u perilici posuđa).

SafetyFunction

Maksimalna sigurnost u svakoj situaciji: neiskorištene oštrice, sigurnosna bravica posude za miješanje, dodatni poklopac za pričvršćivanje i mnoge druge aktivne sigurnosne značajke.

MultiMotion Drive

Dinamičan planetarni mehanizam omogućuje kuke, čekiće i lopatice da se rotiraju u eliptičnim krugovima uz rub kontejnera. Na taj način, svi sadržaji spremnika obrađuju se izuzetno temeljito.