Brend: Tesla

Tesla SBS hladnjak RB4600FMX

1.299,00 KM

U cijenu je uključen PDV
Kategorije: ,

Opis

TOTALNO NO FROST

Total No Frost je funkcija zasnovana na cirkulaciji hladnog zraka koja smanjuje vlažnost i sprječava nakupljanje mraza na hrani u hladnjaku i leda na zidovima zamrzivača. Odjeljak frižidera i zamrzivača imaju odvojen protok vazduha tako da se mirisi ne mogu miješati između pregrada. Za razliku od konvencionalnih sistema, Total No Frost hladi obje odvojene jedinice brže.

INVERTER COMPRESSOR

Inverter kompresor je dio hladnjaka koji radi promjenjivom brzinom koju prilagođava ovisno o vanjskoj temperaturi i unutrašnjem opterećenju hladnjaka. Radeći na ovaj način, inverter kompresor omogućava da uređaj radi izuzetno tiho, osiguravajući neprekidno hlađenje uz smanjenje temperaturnih fluktuacija i potrošnje energije, a istovremeno značajno produžava životni vijek u odnosu na konvencionalni motor.

FUNKCIJA BRZOG ZAMRZAVANJA

Kvaliteta smrznute hrane presudno ovisi o brzini procesa zamrzavanja. Funkcija brzog zamrzavanja brzo zamrzava hranu na -24º. Temperatura smrzavanja pada na najniži nivo u periodu od 24 sata. Ako se funkcija ne deaktivira ručno, proces se automatski završava i zamrzivač se vraća na prvobitno podešenu temperaturu.

F ENERGETSKA KLASA

Prema novoj energetskoj klasifikaciji, ovaj frižider spada u klasu F. U poređenju sa drugim aparatima, ovaj frižider troši manje električne energije, tako da štiti životnu sredinu i štedi novac kroz niže troškove električne energije. Naši uređaji su opremljeni odličnom toplotnom izolacijom, poboljšanom zaštitom vrata, prvoklasnim komponentama sistema hlađenja i elektronskim kontrolama koje smanjuju potrošnju energije na minimum.

COUNTER-DEPTH

U poređenju sa standardnim frižiderima, frižideri sa kontra-dubinom su manje dubine. Zahvaljujući dodatnoj širini i visini, frižideri sa kontra-dubinom imaju kapacitet uporediv sa standardnim frižiderima. Sada imate dovoljno prostora za svježe voće i povrće i kuhinjsku magiju.

MULTI-COOLING HLAĐENJE

Multi Cooling je funkcija koja osigurava ravnomjerno hlađenje svih namirnica u svakom kutku uređaja kroz cirkulaciju zraka. Hrana duže zadržava svoj ukus, boju, teksturu i nutritivnu vrijednost. Strateški postavljeni otvori i senzori stalno prate uslove u frižideru i okružuju vašu hranu hladnim vazduhom.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  • Neto zapremina (l) 271 + 189
  • Tehnologija hlađenja Total NO Frost
  • Energetski razred F
  • Kapacitet zamrzavanja (kg/24h) 12
  • Fioka zamrzivača broj 1
  • Neto zapremina frižidera 271
  • Neto zapremina zamrzivača 189
  • Nivo buke 41
  • Boja Inox
  • Dimenzije (mm) 835x635x1775 (ŠxDxV)