Brend: Tefal

Tefal parna stanica SV 7112E0

249,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24965- Kategorije: ,

Opis

TEFAL EXPRESS COMPACT SV7112E0

Do 3x više pare* za brzo peglanje

Express kompaktni parni generator je savršena mješavina brzog peglanja i izvanredne udobnosti. Express Compact radi brže od tradicionalne pegle na paru zbog svoje snažne performanse pare. Sve to dolazi s XL odvojivim spremnikom za vodu kako bi se izbeglo neprestano punjenje za peglanje bez muke.

Osigurajte svojim sesijama peglanja nadogradnju s praktičnošću odvojivog spremnika za vodu i beskompromisnim performansama pare.

Express Compact generator pare osigurava snažan udar pare za brze rezultate, jednostavnim postupkom kojim se briga o odjeći pojednostavljuje.

Pritisak pumpe od 5,9 bara pegla nabore u kratkom vremenu, s izuzetno snažnim udarom pare od 360 g / minuta kako bi se uhvatio u koštac s najtvrdokornijim naborims.

Ovaj visoko učinkoviti generator pare opremljen je raznovrsnim poboljšanim karakteristikama kako bi se poboljšalo iskustvo peglanja, od sistema zaključavanja za lako prenošenje i odlaganje u potpunoj sigurnosti do stopala pegle Xpress Glide za glatko kliženje preko bilo koje tkanine.

Express Compact : doživite sjajne rezultate pare uz punu slobodu i praktičnost.

 • Brzo peglanje nikada nije bilo lakše

  Iskusite brze performanse peglanja uz vrhunsku praktičnost, sa odvojivim spremnikom za vodu za jednostavno punjenje i peglanje bez muke.

 • ODLIČNI REZULTATI ZA MALO VREMENA

  Pumpa pritiska od 5.9 bara i udar pare 120 g/min za brze rezultate peglanja.

 • SNAŽAN UDAR PARE ZA TVRDOKORNE NABORE

  Iskusite snagu od 360 g/minuti dodatnog udara pare, za peglanje i najtvrdokornijih nabora s potpunom lakoćom.

 • BRZO ZAGRIJAVANJE ZA SAMO 2 MINUTE

  Sa zagrijavanjem u samo 2 minute, peglajte brzo i učinkovito.