Brend: Tefal

Tefal parna postaja GV9711E0

599,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29584- Kategorije: ,

Opis

TEFAL PRO EXPRESS ULTIMATE II GV9711E0
Snažan iz dana u danPružajući iznimnu snagu pare u dizajnu prilagođenom korisniku, Tefal Pro Express Ultimate II pruža beskompromisnu njegu odjeće s potpunom lakoćom. Ovaj generator pare visokih performansi kombinira performanse s raznim pametnim značajkama i dizajnom: Jednostavne i svestrane postavke na dohvat ruke s tri postavke za pokrivanje svih vaših potreba za odjevnim predmetom, naš odvojivi sakupljač kamenca za dugotrajni učinak pare, okomita para za popravke u posljednjem trenutku i još mnogo toga.

Izuzetno snažan generator pare za beskompromisne performanse iz dana u dan
Dajte svom odjevnom predmetu iznimnu snagu pare za vrhunske rezultate s visokotlačnim generatorom pare Pro Express Ultimate II.
Tehnologija visokotlačnog bojlera pruža profesionalnu učinkovitost, sa uklonjivim sustavom za prikupljanje kamenca za dugotrajne performanse i ekskluzivnim dvostrukim zaštitnim sustavom koji održava odjevni predmet bez mrlja od vode.

Glavne karakteristike

Izuzetna snaga pare za sve vaše potrebe: visoki tlak od 7.5 bara, udar pare od 155 g/min i iznimno snažan dodatni udar pare od 590 g/min za rješavanje čak i najtvrdokornijih nabora.

Pogodno za sve tkanine
Generator pare koji nudi idealnu kombinaciju temperature/pare—sigurno za sve tkanine bez potrebe za podešavanjem, kako bi s potpunom lakoćom pokrilo sve potrebe za njegom vaše odjeće.

Dugotrajne perfomanse pare
„Naš odvojivi sustav za prikupljanje kamenca izbjegava nakupljanje kamenca i potiče dulji vijek trajanja proizvoda, skupljajući do 10x više čestica kamenca*. *vanjski test, u usporedbi s proizvodima konkurenata”

Jednostavno okomito glačanje
Parenje osjetljivih i velikih odjevnih predmeta olakšava se pomoću značajke okomite pare, idealno za uklanjanje nabora od odijela i drugih visećih odjevnih predmeta, čak i zavjesa.

Jednostavno i sigurno prenošenje
Sustav zaključavanja osigurava jednostavno prenošenje i odlaganje za potpunu udobnost i bezbrižnost.

Ekskluzivna zaštita od kapanja
Osigurajte da svi vaši odjevni predmeti ostanu besprijekorni i u savršenom stanju zahvaljujući našem ekskluzivnom sustavu protiv kapanja koji pretvara kapljice u sirovu paru.

Proizvedeno u Francuskoj
Proizvod visokih performansi proizveden u Francuskoj prema beskompromisnim standardima izrade, dizajna i proizvodnje.

Popravljivost 15 godina
Dizajniran za jednostavan popravak, uz jeftinu i brzu isporuku rezervnih dijelova za 15 i više godina, zahvaljujući više od 6500 centara za popravke širom svijeta.

Tehničke specifikacije
PRO EXPRESS ULTIMATE II GV9711E0
PERFORMANSE PARE I SNAGE
Okomita para
Postavljanje pare i temperature Automatsko
Visokotlačni kotao
UDOBNOST UPORABE
Sustav zaključavanja
Spremnik za vodu Odvojivo
Spremnik priključnog voda Cijev za paru
TRAJNOST
Skupljač kamenca
Funkcija protiv kamenca- Odvojivi skupljač kamenca