Brend: Miele

MIELE SUŠILICA TWC 560 WP

2.419,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29816- Kategorije: ,

Opis

EcoDry tehnologija

Exclusiv bei Miele
Kratka vremena izvođenja programa, niska potrošnja.
Miele EcoDry tehnologija garantuje trajno nižu potrošnju elekt. energije i kratka vremena trajanja ciklusa sušenja. Zahvaljujući efikasnom uzajamnom djelovanju patentiranog Miele sistema filtera i izmjenjivača topline koji ne zahtijeva održavanje, niti od odjeće se ne mogu taložiti u istom i time uticati na snagu i trajanje procesa sušenja. Uz EcoDry, Miele sušilice s tehnologijom toplotne pumpe konstantno rade ekonomično – čitav radni vijek uređaja.

Izmjenjivač toplote bez održavanja

Kontinuirano niska potrošnja energije.Kod Miele sušilica s toplotnom pumpom izmjenjivač toplote štiti se efikasnim sistemom filtera i nije potrebno čišćenje. Na taj način je osigurana kontinuirano niska potrošnja energije – kroz cijeli životni vijek uređaja.

ProfiEco motor

Štedljiv, snažan i trajan.Miele ProfiEco motor je efikasan inverter pogon i pored toga posebno štedljiv i tih. S obzirom da se motorom elektronički upravlja, isti ne zahtijeva ugljene četkice i tako niti održavanje. Za efikasnu i praktičnu njegu veša, dugi niz godina.

Praktičan filter za niti

Efikasan i lako se čisti.Pomoću inteligentnog Miele filtera za niti, konačno se možete riješiti napornih niti. Pored toga, filter za niti je posebno praktičan: prikaže li se „Čišćenje vazdušnih puteva“, filter za niti se jednostavno sprijeda izvadi. Posebno glatka površina sita, čini čišćenje posebno jednostavnim. Filter za niti i veš uvijek ostaju odvojeni – za garantovani veš bez ostataka niti.

AddLoad

Fleksibilno dodavanje većeg i manjeg veša.Bilo hlače, bluza ili samo čarapa: zahvaljujući AddLoad funkciji, zaboravljeni veš možete fleksibilno dodati i nakon pokretanja programa – sve do gotovo samog završetka programa. Rukovanje je jednostavno: pritisnite tipku „Start/Naknadno dodavanje veša“ i program se zaustavlja.

Nježni bubanj

Exclusiv bei Miele

Njega veša zbog jedinstvene saćaste strukture.Jedinstvenom saćastom strukturom veš se u rotirajućem bubnju pomiče dalje prema gore. Tako veš lebdi duže na toplom vazduhu i suši se jednakomjerno. U udubljenjima pojedinih saća nastaje vazdušni jastuk koji veš nježno hvata. Vaš tekstil se tako pere nježnije i nakon sušenja nije toliko naboran. Peglanje je tako znatno olakšano.

 

Tip uređaja
Dizajn ,,,
Robna marka
Boja
Rezultat sušenja ,
Njega veša ,
Komfor pri korištenju ,,,
Tip osvjetljenja
Učinak i efikasnost ,,,
Programi sušenja ,,,
Dodatne funkcije
Kvaliteta uređaja
Sigurnost
Dimenzije uređaja
Tehnički podaci
Isporučeni pribor