Brend: Lord

Lord perilica rublja W3 7kg

769,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24428- Kategorije: ,

Opis

Moderna, prethodno napunjena perilica rublja LORD W3 troši 10% manje energije od ostalih perilica rublja u energetskom razredu A +++. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, prepoznaje količinu rublja napunjenog od 1 do 7 kg, prilagođavajući ga potrošnji vode i električne energije.
Brzina centrifuge može se regulirati prema odabranom programu, do 1200 okr / min. Sustav automatske ravnoteže stalno kontrolira raspodjelu rublja i osigurava ravnomjernu raspodjelu.
Perilica rublja LORD ima 15 programa u potpunosti udovoljavajući najzahtjevnijim potrebama vašeg doma. Osobito ćete cijeniti nekoliko nježnih programa poput pamuka 20 ° i 40 ° C, fine / svile 30 ° C, vune 30 ° C ili brzog pranja tijekom 15/30 min. Model također ima unaprijed postavljene Eko programe. Osim toga, zahvaljujući SpeedPerfect tehnologiji, odabrani programi mogu se skratiti kako bi pranje bilo što brže. Kad se koristi EcoPerfect, ciklus pranja se produljuje i optimizira se potrošnja vode i električne energije.
Veliki, jasni i dodirni zaslon omogućuje stalnu kontrolu nad odabranim programima, olakšava postavljanje i obavještava vas o procesu pranja. Naravno da postoji i odgođeni početak pranja do 24 sata.
Stroj za pranje rublja LORD opremljen je pretvaračem BLDC. Zahvaljujući svojoj modernoj tehnologiji i tehnologiji bez ugljika, vrlo je izdržljiva i ekonomična, izbjegavajući nepoželjne vibracije i buke. Proizvod je vrlo tih, razina buke mu je samo 54 dB.
Dizajn i konstrukcija proizvoda dizajnirani su tako da udovolje modernim trendovima i budu moderni. Bočne strane perilice su izrađene u obliku koji osigurava maksimalnu stabilnost, smanjuje vibracije i buku.
Bubanj od nehrđajućeg čelika ima posebnu jedinstvenu strukturu koja je izrazito nježna za vaše rublje, sprječava ga da se nabora i omogućuje jednostavno održavanje.

Aparati za kućanstvo LORD razvijeni su i proizvedeni za naše kupce u europskim tvornicama. Oslanjaju se na njemačku tehnologiju, poznatu po izvrsnoj kvaliteti i modernom dizajnu.

 W3
Vrsta instalacije: samostalno
Potrošnja vode: 9 020 l / godišnje
Razina buke od pranja / predenja: 54/74 dB
Potrošnja energije energija godišnje: 157 kWh
Energetski razred: A +++ -10% Klasa
učinkovitosti pranja : A
klasa efikasnosti centrifuge : B
Maksimalno opterećenje: 7 kg
Maksimalna brzina vrtnje: 1200 o / min
BLDC pretvarački motor produžen život
14 programa
Upravljanje dodirom s dodatnim funkcijama: brzina spin, odgađanje program do 24 sata, brza / štednja programa brzo / Eko start / Pauza
kvantitativnih Automatski – vode i potrošnju energije prema veličini opterećenja
sustava kontrole i raspodjele rublja tijekom centrifugiranja
Anti-gužvanja nakon programa
Sensor pjene (predoziranje deterdženta)
višestupanjske zaštite od istjecanja vode
indikator preostalog vremena do kraja programa
sigurnost djece
Vizualni i zvučni indikator završetka programa
Podesite glasnoću audio signala
LED – display (boja LED: žuta)
od nehrđajućeg čelika bubanj
Dimenzije: (V × Š × D) 84,8 × 59,8 × 55 cm
Programi pranja
Pamuk 20 ° C
Pamuk 40 ° C
Pamuk 40 ° C Eko
pamuk 40 ° C s predpranjem
Pamuk 60 ° C
Pamuk 60 ° C Eko
pamuk 90 ° C
Isperite
centrifugu / odvod
Jednostavno održavanje 30 ° C
Jednostavno održavanje 40 ° C
Vuna 30 ° C
Fino / svila 30 ° C
Miješati 40 ° C
Brzo 15/30 min. Temperatura: 29 ° C