Brend: Lord

Lord perilica rublja W1 8kg

849,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24013- Kategorije: ,

Opis

Moderna, prethodno napunjena perilica rublja LORD W1  troši 30% manje energije od ostalih perilica rublja u energetskom razredu A +++. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji, ona je u stanju otkriti količinu rublja napunjenog od 1 do 8 kg, prilagođavajući ga potrošnji vode i električne energije.
Brzina centrifuge može se regulirati prema odabranom programu, do 1.400 o / min. Sustav automatske ravnoteže stalno kontrolira raspodjelu rublja i osigurava ravnomjernu raspodjelu.
Perilica rublja LORD ima 15 programa u potpunosti udovoljavajući najzahtjevnijim potrebama vašeg doma. Posebno će vam se svidjeti nekoliko nježnih programa poput pamuka 20 ° i 40 ° C, fine / svile 30 ° C, vune 30 ° C ili programa za sportsku odjeću. Model također ima praktični program AlergiePlus.
Osim toga, zahvaljujući SpeedPerfect tehnologiji, odabrani programi mogu se skratiti kako bi pranje bilo što brže. Kad se koristi EcoPerfect, ciklus pranja se produljuje i optimizira se potrošnja vode i električne energije.
Veliki, jasni i dodirni zaslon omogućuje stalnu kontrolu nad odabranim programima, olakšava postavljanje i obavještava vas o procesu pranja. Naravno da postoji i odgodan početak pranja do 24
sata.Lord perilica rublja opremljena je BLDC inverterskim motorom. Zahvaljujući svojoj modernoj tehnologiji i tehnologiji bez ugljika, vrlo je izdržljiva i ekonomična, izbjegavajući nepoželjne vibracije i buke. Proizvod je vrlo tih, buka mu je samo 49dB.
Dizajn i konstrukcija proizvoda dizajnirani su tako da udovolje modernim trendovima i budu moderni. Bočne strane perilice su izrađene u obliku koji osigurava maksimalnu stabilnost, smanjuje vibracije i buku.
Bubanj od nehrđajućeg čelika ima posebnu jedinstvenu strukturu koja je izrazito nježna za vaše rublje, sprječava ga stvaranje i omogućuje jednostavno održavanje.

Aparati za kućanstvo LORD razvijeni su i proizvedeni za naše kupce u europskim tvornicama. Oslanjaju se na njemačku tehnologiju, poznatu po izvrsnoj kvaliteti i modernom dizajnu.

 W1
Vrsta instalacije: samostalno
Potrošnja vode: 9.900 l / godina
Razina buke od pranja / predenja: 49/74 dB
Potrošnja energije energija godišnje: 137 kWh
Energetski razred: A +++ -30% Klasa
učinkovitosti pranja : A
klasa učinkovitosti centrifuge : B
Maksimalno opterećenje: 8 kg
Maksimalna brzina vrtnje: 1400 o / min
BLDC pretvarač produžen život
15 programa
Upravljanje dodirom sa dodatnim funkcijama: brzina centrifuge, odgađajući program do 24 sata, brza / štednja programa brzo / Eko, start / pauza
kvantitativnih Automatski – vode i potrošnju energije prema veličini opterećenja
sustava kontrole i raspodjele rublja tijekom centrifugiranja
Anti-gužvanja nakon programa
Sensor pjene (predoziranje deterdženta)
višestupanjske zaštite od istjecanja vode
indikator preostalog vremena do kraja programa
sigurnost djece
Vizualni i zvučni indikator završetka programa
Podesite glasnoću audio signala
LED – display (boja LED: žuta)
Val bubanj od nehrđajućeg čelika
Dimenzije: (H x W × H) 84,8 × 59,8 × 61,8 cm
programi za pranje
pamuk 20 ° C
pamuk 40 ° C
pamuk 60
pamuk 90 °
jednostavan za održavanje 30 ° C
lako se održava na 40 ° C
ispiranja
Spin / Odvodnjavanje
vune 30 ° C
fino / svila 30 ° C
Mix 40 ° C
Brzi 15 / 30min. 30 ° C
Sportska odjeća 30 ° C
Košulja 40 ° C
Higijena za osjetljivu kožu 60 ° C