Brend: Lord

Lord perilica posuđa D1

999,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24427- Kategorije: ,

Opis

Moderna, ugradbena perilica posuđa LORD D1 s  uključena je u energetski razred A ++ (A / A) zbog male potrošnje energije. Potrošnja vode je 9,5 litara, a potrošnja električne energije 0,93 kWh po ciklusu.
Unutrašnjost perilice posuđa dizajnirana je i uređena na način da su svih 14 garnitura za ručavanje uvijek savršeno čisti i osušeni. Posuđe se postavlja u 3 razine, ladica za pribor za jelo je iznad standardne. Zahvaljujući tome, pribor za jelo i dalje ćete savršeno oprati i u stroju za pranje posuđa bit će dovoljno mjesta za ostala glomazna posuđa, lonce i tanjure.
Stroj za pranje posuđa LORD opremljen je s 5 osnovnih programa. Cijenit ćete sljedeće: brzo pranje na 45 ° C, intenzivno na 70 ° C ili ekonomično na 50 ° C. Možete koristiti i druge dodatne i praktične funkcije, npr. VarioSpeeed, što je skraćivanje odabranog programa. Naravno, tu je i izbor Half load ili Prewash.
Međutim, zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji perilice posuđa, prioritet je program Automatic. Koristi posebne senzore za procjenu stupnja zaprljanosti posuđa. Tada odabire idealnu temperaturu pranja od 45 ° – 65 ° C i troši samo volumen vode potreban za savršen rezultat.
Proizvod je opremljen dobro uređenim LED zaslonom, koji omogućava stalnu kontrolu nad odabranim programima i olakšava sve postavke. Zaslon vas obavještava o preostalom vremenu do kraja pranja, potrebi dodavanja sredstva za ispiranje ili soli. Komercijalno dostupna funkcija također je i mogućnost odgađanja početka pranja do 24 sata
.
Stroj za pranje posuđa LORD opremljen je pretvaračem BLDC. Zahvaljujući svojoj modernoj tehnologiji i tehnologiji bez ugljika, vrlo je izdržljiva i ekonomična, izbjegavajući nepoželjne vibracije i buke. Proizvod je vrlo tih, razina buke mu je samo 44 dB.
Dizajn i konstrukcija proizvoda dizajnirani su tako da udovolje modernim trendovima i budu moderni. Perilica je opremljena sustavom zaštite od vode i trostrukim filtrom koji se samo čisti.

Aparati za kućanstvo LORD razvijeni su i proizvedeni za naše kupce u europskim tvornicama. Oslanjaju se na njemačku tehnologiju, poznatu po izvrsnoj kvaliteti i modernom dizajnu.

 D1
Vrsta instalacije: ugradbena
Energetski razred: A ++ (A / A)
Energetska oznaka: potrošnja 9,5 l (2.660 l), 0.93 kWh (266.0 kWh)
Buka: 44 dB (A) ponovno 1 pW
Kapacitet: 14 garnitura za jelo u 3 razine (donja košara + gornja košara + ladica za pribor za jelo)
5 programa: intenzivno 70 ° C, automatski 45 ° C – 65 ° C, eko 50 ° C, brzo pranje 45 ° C, prethodno pranje
Dodatne funkcije: Quick Vario brzina (brzi program), pola opterećenja (pola opterećenja)
Intenzivno sušenje
odgode početak max 24 h.
doziranje pomoćnika
senzor ispunjenje, Aqua senzor čistoće vode, 3 u 1
triple valoviti filtera
LED – zaslona (boja LED: crvena)
kraj akustična pokazatelj ciklusa
indikatora soli i polira
Info-svjetlo (greda na podu)
VarioFlex košara
Trostruka zaštita od vode 24 sata (AquaStop)
Unutrašnje stijenke:
inverterski motor BLDC od nehrđajućeg čelika
Gornja košara
Podesiva po visini
3 razine (Rackmatic)
2 sklopiva elementa
Donja košara
2 preklopna elementa
Dimenzije: (V × Š × H) 81,5 x 59,8 x 55 cm