- 21 %
Brend: Lord

LORD pećnica s pirolizom + indukciska ploča

1.599,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i dalje besprijekorno čista i dobro zahvaljujući troše 10% manje energije od drugih peći u energetski razred A.
Višenamjensku peći za pečenje  ima 8 programa. Cijenit ćete bilo što od sljedećeg: vrući zrak + eko, način pizze, jaki ventilator s roštiljem ili tradicionalna pečenja i veliki roštilj. Program za pečenje također uključuje Quick Booster i ostale načine ventilatora i roštilja.
Pirolitičko čišćenje osigurava da unutrašnjost pećnice bude uvijek savršeno čista, bez ostataka hrane, masti i mirisa. Napredna tehnologija omogućit će da se vrijeme provedeno na čišćenju pećnice svede na minimum. Ovo automatsko čišćenje može se odabrati u 3 stupnja.
Zahvaljujući savršenoj, višestrukoj toplinskoj izolaciji i 4 stakla na vratima, LORD pećnica smanjuje potrošnju energije. Ne samo tijekom pirolitičkog čišćenja, već i kada koristite bilo koji program za pečenje.
Proizvod je opremljen elektroničkim zaslonom koji se lako čita, omogućava stalnu kontrolu nad odabranim programima i olakšava sve postavke. Na zaslonu su prikazani sat, mjerač vremena, kuhinjski sat, odabrana temperatura ili stupanj pirolitičkog čišćenja. Naravno, postoji i sigurnosna brava za djecu.
Pojedinačni programi se biraju pomoću praktičnog i uvučenog gumba.
Pećnica LORD  ima unutarnju  količinu od 57 litara. Opremljen je posebnim pirolitičkim emajlom koji lako može podnijeti visoke temperature tijekom čišćenja – do 510 ° C. Pribor za pećnicu uključuje i teleskopski puni nastavak, bočne kromirane vodilice, duboku posudu za pečenje i kromiranu rešetku.
Dizajn i konstrukcija proizvoda dizajnirani su tako da udovolje modernim trendovima. Upravljačka ploča pećnice i praktična ručica izrađeni su od brušenog nehrđajućeg čelika. Stoga se vrlo lako čiste i ne ostavljaju otiske prstiju.

Aparati za kućanstvo LORD razvijaju se i proizvode za naše kupce u europskim tvornicama. Oslanjaju se na njemačku tehnologiju, poznatu po izvrsnoj kvaliteti i modernom dizajnu.

Ploča:

Ne želite čekati dok kuhate? Tada bi vam se možda svidjela ugradbena indukcijska ploča LORD H1. U svojoj je kategoriji najbrža ploča na tržištu i možete računati na visoke performanse svih četiri indukcijske zone.

Moderna i precizna kontrola dodirnog klizača omogućava vam dvanaest razina postavki napajanja. Zatim možete koristiti funkciju brojača i timera za sve zone kuhanja. Još jedna značajka je funkcija automatskog kuhanja ili održavanja temperature. Pored toga, ploča je opremljena s deset sigurnosnih značajki – uključujući i dječju sigurnosnu bravu.

Kao i drugi uređaji LORD, ploče za kuhanje razvijene su i proizvedene u europskim zemljama. Njihova se proizvodnja temelji na preciznoj njemačkoj tehnologiji. Zahvaljujući izvanrednoj kvaliteti i pouzdanosti LORD proizvoda, možemo vam ponuditi, uz potpuno dvogodišnje jamstvo, i trogodišnju besplatnu uslugu – ukupno petogodišnje jamstvo.

Koje zanimljivosti nudi ploča za kuhanje?

Auto-Power osigurava da se isporučena energija automatski prilagodi veličini lonca. U slučaju nenamjernog uključivanja, dugog odsustva posude, prelijevanja ili pregrijavanja, funkcija Automatskog zaustavljanja bit će korisna za osiguravanje trenutnog isključivanja.

Ploča za kuhanje je fleksibilna: pojedine zone za kuhanje mogu se spojiti mostom i na taj način lako zagrijati nestandardni lonac ili posudu za pečenje. Time se stvara zona veličine 42 x 20 centimetara. A ako vam se žuri, pomoću funkcije Booster možete uključiti zonu za kuhanje za maksimalne performanse. To će ubrzati vrijeme kuhanja, ali i povećati potrošnju energije.