Brend: Lord

Lord pećnica s pirolizom B2

1.039,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24440- Kategorije: ,

Opis

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i dalje besprijekorno čista i dobro zahvaljujući troše 10% manje energije od drugih peći u energetski razred A.
Višenamjensku peći za pečenje  ima 8 programa. Cijenit ćete bilo što od sljedećeg: vrući zrak + eko, način pizze, jaki ventilator s roštiljem ili tradicionalna pečenja i veliki roštilj. Program za pečenje također uključuje Quick Booster i ostale načine ventilatora i roštilja.
Pirolitičko čišćenje osigurava da unutrašnjost pećnice bude uvijek savršeno čista, bez ostataka hrane, masti i mirisa. Napredna tehnologija omogućit će da se vrijeme provedeno na čišćenju pećnice svede na minimum. Ovo automatsko čišćenje može se odabrati u 3 stupnja.
Zahvaljujući savršenoj, višestrukoj toplinskoj izolaciji i 4 stakla na vratima, LORD pećnica smanjuje potrošnju energije. Ne samo tijekom pirolitičkog čišćenja, već i kada koristite bilo koji program za pečenje.
Proizvod je opremljen elektroničkim zaslonom koji se lako čita, omogućava stalnu kontrolu nad odabranim programima i olakšava sve postavke. Na zaslonu su prikazani sat, mjerač vremena, kuhinjski sat, odabrana temperatura ili stupanj pirolitičkog čišćenja. Naravno, postoji i sigurnosna brava za djecu.
Pojedinačni programi se biraju pomoću praktičnog i uvučenog gumba.
Pećnica LORD  ima unutarnju  količinu od 57 litara. Opremljen je posebnim pirolitičkim emajlom koji lako može podnijeti visoke temperature tijekom čišćenja – do 510 ° C. Pribor za pećnicu uključuje i teleskopski puni nastavak, bočne kromirane vodilice, duboku posudu za pečenje i kromiranu rešetku.
Dizajn i konstrukcija proizvoda dizajnirani su tako da udovolje modernim trendovima. Upravljačka ploča pećnice i praktična ručica izrađeni su od brušenog nehrđajućeg čelika. Stoga se vrlo lako čiste i ne ostavljaju otiske prstiju.

Aparati za kućanstvo LORD razvijaju se i proizvode za naše kupce u europskim tvornicama. Oslanjaju se na njemačku tehnologiju, poznatu po izvrsnoj kvaliteti i modernom dizajnu.

Energetski razred: A -10%
Uvlačenja regulator
Pećnicu volumen: 57 l
Digitalni prikaz
Funkcija elektronike:
Stvarna temperatura
Stvarno vrijeme
preporučena temperatura Timer
Podesite vrijeme kuhanja
Automatsko pokretanje
odbrojavanja
devet vrsta grijanja:
Donja grijanje
cirkulira grijanje
cirkulira grijanje eko
Konvencionalno grijanje
varijabilni roštilj na punoj površini Roštilj na
pola varijante
Vrući zrak
Pizza
Brzo grijanje
Sigurnost:
Sigurnosna brava za djecu
Elektronska brava
Sigurnosno isključivanje Funkcija
četverostruka staklena vrata
Ventilator za hlađenje

Oprema:
teleskopski nastavak na 1 razini
Unutarnja rasvjeta
Glatke unutarnje zidove
Pirolitičko čišćenje
Boja: nehrđajući čelik / crna
Nadzorna ploča i vanjski materijal vrata: nehrđajući čelik / staklo
Metalna ručka
Maksimalna temperatura: 275 ° C
Pribor: 1x rešetka, 1x duboka ploča
Dužina kabela: 95 cm
Dimenzije: (V × Š × D) 59,5 × 59,5 × 51,5 cm