Brend: Gorenje

Gorenje perilica rublja WNPI 84BDS

809,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Karakteristike
ExtraHygiene program
ExtraHygiene, program za pranje rublja pomoću pare uklanja do 99,9% bakterija i plijesni koristeći snagu pare i visoku temperaturu pranja. Vaše rublje će biti savršeno čisto, a ujedno će vaša mašina za pranje ruvlja duže ostati čista, bez naslaga mikroba i neprijatnih mirisa.
SuperHygiene funkcija
Neki od modela mašina za pranje rublja imaju jedinstvenu SuperHygiene funkciju koja nam daje mogućnost dodavanja dezinficijensa u posebno izrađeni umetak unutar dozatora za deterdžent prije postupka pranja. Dezinfekcija vašeg rublja vrši se na niskim temperaturama i stoga je prikladna za osjetljivo rublje kao i za programe koji štede električnu energiju. Kombinacijom dezinficijensa i programa pranja, vaše će rublje biti savršeno čisto i dezinficirano.
WaveActive bubanj
Unikatni valoviti oblik bubnja u kombinaciji sa specijalnim valovitim 3D rebrom omekšava vlakna kako bi pružio najnježniji tretman za savršeno čisto rublje sa minimalnom količinom nabora.
SteamTech
Zaboravite omekšivač! Dodatan tretman parom na kraju odabranog programa pranja znatno će smanjiti nabore, neugodne mirise i bakterije. Vaše će rublje biti dubinski čisto, manje izborano i mekše.
Inverter PowerDrive motor
Ovaj tihi, ali veoma efikasan motor je dizajniran za dugi životni vijek vaše mašine za pranje rublja, štedeći energiju sa svakim ciklusom.
PowerWash 59`
Trebat će vam manje od sat vremena da operete vaše rublje, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja pogodnom za polovično punjenje bubnja.
CottonSteam
CottonSteam funkcija je razvijena specifično za tretiranje pamučnog rublja koje može podnijeti visoke temperature i veli broj okretaja bubnja mašine.
MixSteam
Ako prilikom pranja kombinujete rublje različitih tkanina, uključujući sintetiku, MixSteam je pravi izbor za vas. S nižom temperaturom i brzinom obrtaja nježno će se brinuti za vaše omiljeno rublje.
ShirtSteam
Program ShirtsSteam prilagođen je specifičnim potrebama pranja košulja kako bi se osigurala iznimna čistoća, ali i znatno manje nabora što vam garantuje manje vremena provedenog peglajući košulje.
AllergySteam
Zaštitite svoju obitelj od alergija visokim intenzitetom pare, koji učinkovito uklanja alergene poput sitnih čestica prašine i grinja, bez oštećenja rublja.
Jednostavan interfejs
Upravljački interfejs jednostavan je za upotrebu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces pranja: uključite mašinu za pranje rublja, odaberite program i pritisnite start! Bez dodatnih podmenija za odabir dodatnih funkcija i postavki, ali svakako, možete odabrati bilo koju od dodatnih postavki na velikom ekranu za upravljanje na dodir, kako bi osigurali da će vaše rublje biti oprano baš onako kako vi želite.
StableTech
Poboljšana stabilnost i značajno smanjene vibracije zahvaljujući StableTech bočnim i donjim panelima rezultiraju značajno nižom razinom buke čak i pri najvećim obrtajima centrifuge.
SterilTub
Korištenje deterdženta na nižim temperaturama može dovesti do idealnih uvjeta za razvoj bakterija koje u konačnici mogu izazvati neugodan miris vašeg rublja. SterilTub uklonit će sve bakterije u unutrašnjosti mašine za pranje rublja i osigurati da vaše rublje uvijek miriše svježe.
Glatka vrata
Velika vrata, izrađena od jednog komada plastike, bez dodatnih šarafa, osiguravaju stabilnost te sprječavaju dosadno škripanje. Otvaraju se u potpunosti do 180 stepeni, pa punjenje i pražnjenje bubnja ne može biti jednostavnije.
Načini pranja
Naša tehnologija će se pobrinuti da svaki tip tkanine bude opran na najbolji mogući način sa optimalnom kombinacijom temperature, količine vode, vremena ciklusa pranja, i brzinom centrifuge. Ova podešavanja se mogu dodatno prilagoditi različitim načinima pranja, što vam omogućava da pronađete odgovarajuće kombinacije prema vašim trenutnim potrebama.
ChildLock
Tokom pranja, vrata mašine ostaju zaključana, kako bi se čak i najupornija i znatiželjna djeca onemogućila da otvore vrata. Za dodatnu zaštitu, upravljačka ploča se može zaključati pritiskom određene kombinacije tipki, kako bi onemogućili neželjenu promjenu postavki.
SoftSound
WaveActive mašine za pranje rublja nisu nježne samo prema vašem rublju, nego i prema vašim ušima. Prigušeni tonovi nježno će vam dati informaciju o funkcijama i programima koje ste izabrali.
Četiri dubine
Malo kupatilo ili velike količine rublja, WaveActive mašine za pranje rublja su dizajnirane da se uklope u vaše specifične potrebe. Možete birati između četiri različite dubine: uski modeli (43 cm i 46,5 cm) imaju kapacitet punjenja od 6 ili 7 kg i modeli u punim dimenzijama (54,5 cm i 61 cm) sa kapacitetom punjenja do 10 kg.
Speed 20′
Samo 20 minuta je dovoljno da osvježite vašu novu majicu i drugo manje zaprljano rublje. Tako će vaše omiljeno rublje uvijek biti spremno za nošenje.
StopAddGo
Pomoću funkcije StopAddGo možete jednostavno zaustaviti ciklus pranja te dodati rublje ili izvaditi dio rublja iz bubnja mašine za pranje rublja.
FastWashing
Stalno ste u žurbi i nemate vremena? Gorenje mašine za pranje rublja imaju opciju brzog pranja koja je osmišljena upravo za takve situacije. Ova karakteristika vam daje mogućnost skraćivanja vremena pranja i pomoću nje možete koristiti novu funkciju za smanjenje vremena pranja svakog programa, uključujući predpranje i dodatnu vodu.
Funkcija za smanjeno gužvanje
Ukoliko niste u mogućnosti odmah izvaditi rublje iz mašine za pranje rublja, ne brinite, ova karakteristika pobrinut će se da se vaše rublje dodatno ne zgužva. Karakteristika Anti-creas osmišljena je kako bi smanjila gužvanje rublja. Bubanj će se okretati narednih 2 sata nakon odrađenog ciklusa pranja rublja. Ovu opciju možete zaustaviti bilo kada pritiskom na tipku Start/Stop ili uključivanjem/isključivanjem.