Brend: Gorenje

Gorenje perilica rublja 7kg

795,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 23344- Kategorije: ,

Opis

Punjenje za pranje: 7 kg
Broj obrtaja centrifuge: 1.200 obr/min
Energetski razred: A+++(-10%) – Potroši 40% manje energije u poređenju sa energetskim razredom A
Inverter PowerDrive motor

 

_products/features/icon - WaveActive bubanj

WaveActive bubanj

Pažljiv tretman svih vrsta tkanina
Unikatni valoviti oblik bubnja u kombinaciji sa specijalnim valovitim 3D rebrom omekšava vlakna kako bi pružio najnježniji tretman za savršeno čisto rublje sa minimalnom količinom nabora.
_products/features/icon - Inverter PowerDrive motor

Inverter PowerDrive motor

Snažan i tih motor
Ovaj tihi, ali veoma efikasan motor je dizajniran za dugi životni vijek vaše mašine za pranje rublja, štedeći energiju sa svakim ciklusom.
_products/features/icon - PowerWash 59`

PowerWash 59`

Vaše omiljene stvari uvijek spremne za nošenje
Trebat će vam manje od sat vremena da operete vaše rublje, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja pogodnom za polovično punjenje bubnja.

DoseAid

Optimalna doza deterdženta za svako punjenje
DoseAid će vam uvijek pomoći odrediti optimalnu dozu deterdženta za pranje, neovisno o količini rublja koju ste stavili u vašu mašinu za pranje, tako da možete biti bez brige da koristite deterdžent na najekonomičniji i zdrav način.

AutoWash

Uvijek odgovarajući program
Ne možete se odlučiti koji program da odaberete? Samo odaberite AutoWash i vaša će mašina za pranje rublja odabrati najbolji program pranja za vaše rublje u bubnju. Možete biti bez brige, rublje će biti bezprijekorno čisto, bez obzira na materijal.

Jednostavan interfejs

Tri koraka i spremni ste
Upravljački interfejs jednostavan je za upotrebu, s centralno smještenim gumbom za odabir programa, a u svega tri jednostavna koraka možete pokrenuti proces pranja: uključite mašinu za pranje rublja, odaberite program i pritisnite

EcoEye

Potrošnja energije pod stalnim nadzorom
Jednostavan za pročitati EcoEye indikator daje vam povratne informacije u realnom vremenu o tome koliko je efikasan odabrani program, te vam tako pomaže da štedite vodu i energiju.