Brend: Gorenje

Gorenje blender BSM 600W

69,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 20938 Kategorije: ,

Opis

Upravljanje jednim gumbom

Precizno i jednostavno upravljanje
Na aparatu se nalazi samo jedan gumb, što znači jednostavna i precizna kontrola. Kada pritisnete prekidač, smoothie maker počinje s radom, a kada ga pustite, noževi će prestati s okretanjem. Ovime je omogućen i pulsni rad aparata.

Dvije posude bez BPA

Široke mogućnosti
Smoothie blender dobijate sa dvije posude koje se koriste raznovrsne i jednostavne za korištenje. Ponesite jednu smoothie posudu na posao, dok vas druga čeka kod kuće u frižideru. Posude su izrađene bez štetnog bisfenola A (BPA).

XXL otvor za namirnice

Bez potrebe za usitnjavanjem namirnica
Veliki otvor omogućava jednostavno dodavanje namirnica i laku pripremu. Otvor od 62 mm na posudi smoothie makera je dovoljan da ubrza i pojednostavi pripremu napitaka.

Oštrice od nehrđajućeg čelika

Oštre i precizne
Inovativni dizajn četiri oštrice izrađene od nehrđajućeg čelika omogućava optimalnu obradu sastojaka. Zahvaljujući motoru od 250 W, oštrice mogu samljeti i čvrsti sadržaj poput leda i orašastih plodova. Nakon upotrebe, jednostavno ih isperite pod mlazom vode.

Smoothie za ponijeti

Uvijek u pokretu
Multifunkcionalna posuda s plastičnim poklopcem omogućava vam da ponesete svoj smoothie gdje god da ste krenuli. Na posao, fakultet, druženje s prijateljima, na trening ili u šetnju s vašom djecom. Zdrav napitak vam je uvijek nadohvat ruke.