Brend: Braun

Braun sokovnik J-300

230,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 21 Kategorije: ,

Opis

Napravljen od sjajnog plastičnog kućišta s akcentima od nehrđajućeg čelika *, Braun Multiquick 3 Juicer J300 je robustan, ali elegantan i kompaktan uređaj. Svaka linija, svaki detalj pomno je promišljen kako bi spojio oblik i funkciju, ljepotu i izvedbu.

Dijelovi u perilici posuđa

Štedi vrijeme – može se rastaviti u nekoliko brzih koraka prije stavljanja odvojivih dijelova u stroj za pranje posuđa.

4-smjerni sigurnosni sustav

Braun 4-smjerni sigurnosni sustav osigurava sigurno iskustvo – ako jedan od 4 sigurnosna uvjeta nije zadovoljen, motor se zaustavlja unutar 3 sekunde.

Sustav za proizvodnju sokova visokih performansi

Uživajte u ranom jutarnjem poticanju vitamina brzo i bez dodatnog rada. Sustav za proizvodnju sokova visokih performansi dobiva najviše od vašeg voća. Potrebno je samo 15 sekundi za osvježavajuće, zdravo čašu soka. Proces nije samo brz, već i zgodan i učinkovit: snažan motor i automatski sustav doziranja omogućuju vam da bez napora napravite savršen sok.

Napravite sok s cijelim plodovima

Veliki padobran je savršen za preradu cjelovitih plodova: nema potrebe za pre-rezanjem, jednostavno bacite velike komade ili cijele plodove i pustite da sokovnik pretvori sastojke u ukusno piće. Krajnja pogodnost.

 

Ništa osim čistog soka

Jednostavno sipajte i uživajte! Savršena kombinacija separatora pjene i sita od nehrđajućeg čelika uklanja svaku pjenu, osiguravajući da u čaši dobijete samo čisti sok.