Brend: Braun

Braun parna stanica IS5043

469,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 20847- Kategorije: ,

Opis

Braun predstavlja novi CareStyle 5 na tržištu sustava za glačanje: ima potencijal postati najbolji prijatelj vaše garderobe!

 

Površina za glačanje Eloxal 3D BackGlide

Izglađuje savršeno i brzo. 30 majica glačanih u 30 minuta. Braunova najbolja ploča za klizanje: jedinstveni Eloxal premaz pruža izvanrednu sposobnost glisiranja za ubrzavanje postupka glačanja, tako da završite glačanje brže.

 

Visoki tlak pare (do 6 bara) i dodatni parni udar (do 340 g / min) za optimalne performanse

Veći tlak pomaže finoj pari da potpuno prožme tkaninu, tako da je glačanje vrlo jednostavno. Čak i najtvrdokorniji nabori su glatki zahvaljujući dodatnom pucanju iz pare. Sustav za glačanje smanjuje vaš rad na pola. Nema lakšeg načina da svoju odjeću izgleda svježe, brzo.

 

Izvrsna brzina pare

Teški izlaz pare čini generator pare još snažnijim i lakšim načinom da sve vaše odjeće ne bude bez nabora.

Glačanje nikada nije bilo ovako brzo i jednostavno

50% uštede vremena * Bez obzira da li glačate svaki dan ili povremeno, ili jednostavno ne volite glačanje, ne postoji lakši, učinkovitiji i posebno brži način za postizanje vrhunskih rezultata – uz minimalan trud.

 

Sigurno na odjeći

Pametna zaštita tekstila iCare tehnologije zapravo štiti vašu odjeću postavljanjem odgovarajuće temperature za osjetljive i robusne tkanine. Rezultat: glačalo može ostati bez nadzora bez spaljivanja Vašeg tekstila (u Eko i Normalnim načinima) – tako da ne morate brinuti ako svoju odjeću ostavite bez nadzora ako vas omesti.

Funkcija automatskog isključivanja željeza za povećanu sigurnost i optimalnu energetsku učinkovitost

Funkcija automatskog isključivanja željeza automatski isključuje aparat nakon 10 minuta neuporabe. Kada glačalo ostavite bez nadzora – funkcija automatskog isključivanja osigurava sigurnost isključivanjem glačala i čuva resurse.

 

Digitalni sustav protiv kapanja

Nema više neugodnih mrlja od vode i curenja tijekom glačanja. Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji u seriji CareStyle, temperatura se kontrolira mnogo učinkovitije nego s tradicionalnim termostatom – što znači da morate manje glačati jer nema više dosadne vode koja izlazi iz ploče za peglanje i mrlja ili vlaži odjeću tijekom glačanja. ,

Brzo zagrijavanje

Nema potrebe čekati dugo prije nego počnete glačati.

 

CalcClean sustav za savršenu paru

Sustav CalcClean osigurava da ćete moći uživati ​​u dugotrajnoj izvedbi uređaja. Upozorava vas na nakupljanje mineralnog kamenca, a proces čišćenja je jednostavan i praktičan. Nakon što se uređaj ohladi, slijedite 3 jednostavna koraka: otvorite CalcClean ventil, napunite i protresite, zatim zatvorite ventil i pritisnite gumb na ploči sučelja. Svjetlo će se upaliti kada je vrijeme za ponovno čišćenje – Jednostavno je.

Jednostavan sustav zaključavanja

Značajka jednostavnog zaključavanja jednim pokretom osigurava uređaj sigurno i brzo: samo pritisnite željezo na stanicu i zaključano je. Samo pokupite cijeli kompaktni sustav i spreman je za pohranu – brzo i jednostavno.

 

Jednostavno intuitivno: pametan, jednostavan za korištenje digitalni zaslon

Digitalni zaslon je jednostavan za korištenje i intuitivan. Prati i pojednostavljuje postupak glačanja. LED panel vas lako i glatko vodi kroz postupak glačanja. Samo pritisnite gumb eko kako biste sačuvali resurse.

Smart iCare tehnologija – za sve vrste tkanina

Novi najbolji prijatelj vaše garderobe: bez obzira na vrijeme provedeno u glačanju, vaše potrebe za glačanjem ili odjeću – tehnologija iCare učinit će vaše glačanje bržim i lakšim. Način rada Smart iCare štiti vašu odjeću s pravilnom temperaturom za sve vrste tkanina – za pametnu zaštitu tekstila i bez gubljenja vremena na zagrijavanje ili hlađenje. To štedi vrijeme i gnjavažu i bit ćete zadovoljni ishodom.

 

Eko način

Odaberite Eko način za savršenu temperaturu na osjetljivim tkaninama poput svile, vune i sintetike. Osim toga, učinite nešto dobro za okoliš i uštedite više od 30% energije * bez kompromisa u izvrsnim rezultatima. * u usporedbi s iCare tehnologijom.