Brend: Braun

Braun parna stanica IS3044

339,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24955- Kategorije: ,

Opis

Lagani kompaktni oblik i tanki zaobljeni dizajn čine CareStyle 3 jednostavnim za pomicanje i skladištenje. Unatoč izuzetno kompaktnim dimenzijama, pruža vam prednost izuzetno velikog kapaciteta spremnika od 2 litre.

Pametna iCare tehnologija omogućuje besprijekorno glačanje brzo i jednostavno: Štiti vaš tekstil postavljanjem odgovarajuće temperature – bez obzira na vrstu tkanine.

CareStyle 3 također ima prvu potplat 3D 3D BackGlide. Zaobljeni i zakošeni rubovi potplata omogućuju glačalu da bez napora klizi preko džepova, gumba i patentnih zatvarača – čak i unatrag.

 

Pametna iCare tehnologija za brže i lakše postizanje vrhunskih rezultata
Pametna iCare tehnologija štiti vašu odjeću postavljanjem savršene temperature bez obzira na vrstu tkanine, čak i one najdelikatnije – za pametnu zaštitu tekstila i ne troši vrijeme na zagrijavanje ili hlađenje.
3D pločica BackGlidePrva svjetska pločica 3D BackGlide na svijetu koja jamči kliznost od 360 °
Patentirana zaobljena ploča BackGlide zakrivljena prema gore bez napora klizi po bilo kojoj tkanini, bilo kojoj prepreci – i što je najvažnije čak i unatrag. Nikada više nećete zapeti za gumbe, džepove i patentne zatvarače, neprestano prilagođavajući odjeću i uzrokujući nove bore. To vam štedi vrijeme i probleme, brzo ćete uživati ​​u savršenim rezultatima glačanja.
KompaktniKompaktan dizajn za jednostavno skladištenje
Izvanredan u svom dizajnu koji štedi prostor, glačalo za generator pare CareStyle 3 ima najkompaktnije dimenzije iz serije Braun. Njegov lagani kompaktni oblik i tanak zaobljeni dizajn čine CareStyle 3 jednostavnim za pomicanje i spremanje – pogotovo ako ga želite spremiti u ormar kad se ne koristi.
Izuzetno velik spremnikIzuzetno veliki uklonjivi spremnik
Unatoč izuzetno kompaktnim dimenzijama, uživajte u prednosti izuzetno velikog kapaciteta spremnika od 2 litre: Manje prekida za ponovno punjenje, što ubrzava glačanje – pogotovo kada morate obaviti velika opterećenja. LED svjetla upozoravaju vas kada je potrebna voda. Punjenje je brzo i prikladno: Spremnik je dizajniran za lako uklanjanje jednom rukom i ima udobnu ručku za sigurno i sigurno nošenje. Velike rupe za punjenje vode čine punjenje spremnika izravno iz slavine lijepim i jednostavnim.
Eloxal 3D potplat

Eloxal 3D potplat gladi
savršeno i brzo.
30 majica ispeglanih u 30 minuta.

Braunova najbolja ploča za klizanje: jedinstveni premaz Eloxal pruža izvanrednu klizljivost kako bi se ubrzao postupak glačanja, tako da glačanje završavate brže.

Više snage pareViše snage pare
Budući da je brzina pare glačala generatora pare CareStyle dvostruko veća od one kod konvencionalnih glačala za paru *, brže uklanja bore – sve. A budući da je CareStyleov tlak pare tako moćan, možete ga koristiti i za okomito parenje.* U usporedbi s Braun TexStyle 7 glačalom na paru
Jednostavno zaključavanjeJednostavno zaključavanje za lako nošenje
Značajka jednostavnog zaključavanja osigurava uređaj sigurno i brzo, čineći nošenje cijelog sustava jednostavnim i omogućujući pohranu koja štedi prostor. Jednostavno postavite pločicu za kuhanje u udubljenje na odmorištu i gurnite klizač prema željezu da se zaključa.Kliknite. Zatim samo pritisnite za otključavanje i spremni ste za ponovno glačanje.
Jednostavno spremanje kabelaJednostavno spremanje kabela Jednostavno spremanje
kabela čini odlaganje glačala za generator pare još lakšim. Zahvaljujući ovom pametnom dodatku, ne morate brinuti o kablu prilikom premještanja i spremanja CareStylea 3. Jednostavno pričvrstite kabel za paru i napajanje na odgovarajući dodatak smješten na bočnoj strani uređaja. Klik. Nema više dosadnog kabela koji se mota oko toga što morate strpati u ormar.
Lagan i ergonomski dizajnLagan i ergonomski dizajn
S odvojenim spremnikom za vodu, glačala Braun generatora pare sadrže glačalo koje je lagano i ergonomsko za maksimalnu udobnost tijekom glačanja. Lagani dizajn olakšava naprezanje, čineći upotrebu glačala generatora pare lakšim i bržim u usporedbi s tradicionalnim parnim glačalom.
Glačanje nikada nije bilo tako brzo i jednostavnoGlačanje nikada nije bilo tako brzo i jednostavno
uštede vremena od 50%! * Ne postoji lakši, učinkovitiji i posebno brži način za postizanje vrhunskih rezultata – uz minimalan napor.* Interno laboratorijsko ispitivanje, uspoređujući glačalo Braun TS 5 s glačalom generatora pare Braun CareStyle
Eko način radaEkološki način rada
Uživajte u manjoj potrošnji energije pritiskom na gumb. Kada vam treba manje pare, poput peglanja svile, vune i sintetike – samo pritisnite gumb Eco. Ostvarujete više od 30% uštede energije * bez ugrožavanja sjajnih rezultata.* U usporedbi s normalnim načinom rada
Sigurno na odjećiSigurno na odjeći
Pametna zaštita tekstila iCare tehnologije zapravo štiti vašu odjeću postavljanjem PRAVE temperature za osjetljive i robusne tkanine. Rezultat: glačalo može ostati bez nadzora bez izgaranja tekstila (u ekološkom i normalnom načinu rada).
Jednostavan sustav CalcCleanSustav CalcClean za savršenu paru
Osigurava da ćete moći uživati ​​u dugotrajnim performansama svog uređaja. Upozorava vas na nakupljanje mineralnih naslaga, a postupak čišćenja je jednostavan i prikladan.
Digitalno sredstvo protiv kapanjaDigitalno
sredstvo protiv kapanja Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji iz serije CareStyle, temperatura se kontrolira daleko učinkovitije nego tradicionalnim termostatom. Time prestaju dosadne mrlje od vode i istjecanje tijekom glačanja, što znači da morate manje glačati.