Brend: Braun

Braun parna stanica IS 3041

329,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 24048- Kategorije: ,

Opis

Novi generator pare CareStyle 3, sa svojim dizajnom koji štedi prostor, ima najmanje dimenzije serije Braun CareStyle. Lagan, kompaktan dizajn, zaobljen dizajn olakšavaju kretanje i spremanje.

Visoki tlak pare (do 5 bara) i dodatna para (do 310 g / min) za optimalne performanse.

Zahvaljujući višem tlaku, fina para prodire savršeno na tkaninu, pa je glačanje vrlo jednostavno. Čak i najtvrdokorniji nabori trepću u treptaju oka zahvaljujući dodatnoj funkciji mlaza pare. Glačanje posla za pola. Ne postoji lakši način za brzo glačanje odjeće.

 

Prva 3D ploča za peglanje BackGlide na svijetu jamči 360 ° klizanje.

Patentirana ploča za povijanje prema gore pruža 360 ° klizanje na svim tkaninama i svim preprekama, čak i unatrag. Nikad više ne prestaje s gumbima i džepovima.

Površina za glačanje Eloxal 3D BackGlide

Savršena glatkoća brzo. 30 t-majica se otopilo za 30 minuta. Braunova najbolja klizna željezna sjedalica: Svojim jedinstvenim anodiziranim premazom, ploča za glačanje je iznimno dobro klizna, što vam omogućuje brže glačanje.

 

Peglanje nikada nije bilo tako brzo i lako

50% uštede vremena! Bilo da glačate dnevno ili povremeno ili jednostavno ne volite glačati, ne postoji lakši, učinkovitiji i posebno brži način za postizanje fantastičnih rezultata uz minimalan napor.

Jednostavno pohranjivanje kabela

Jednostavno pohranjivanje kabela olakšava skladištenje generatora pare. Zahvaljujući ovom pametnom dodatku, ne morate brinuti o žicama prilikom premještanja i pohranjivanja CareStyle 3. Jednostavno stavite parni i naponski kabel na odgovarajuću pločicu sa strane uređaja. Kliknite. Nema više dosadnih žica koje bi trebale gomilati u ormar.

 

Digitalni sustav protiv kapanja

Nema više neugodnih mrlja od vode i propuštanja tijekom glačanja. Zahvaljujući digitalnoj tehnologiji serije CareStyle, temperatura se može kontrolirati mnogo učinkovitije od konvencionalnog termostata, što znači da trebate manje glačati, jer više nema dosadnih curenja vode s povrsine za glačanje koja ostavlja mrlju ili upija vašu odjeću tijekom glačanja.

Brzo zagrijavanje

Ne morate dugo čekati prije glačanja.

 

CalcClean sustav za savršenu paru

CalcClean sustav za uklanjanje kamenca pruža dugotrajne performanse. Upozorava ako se formiraju mineralne naslage i proces čišćenja je jednostavan i praktičan. Slijedite 3 jednostavna koraka nakon što se aparat ohladi: Otvorite CalcClean ventil, napunite ga, protresite, zatvorite ventil i pritisnite gumb upravljačke ploče. Svjetlo se pali kada se vrijeme čišćenja ponovno pojavi. Tako je jednostavno.

Sustav lakog zaključavanja

Jednostavno zaključavanje jednim dodirom zaključava uređaj sigurno i brzo: jednostavno gurnite željezo na postaju i zaključajte je na mjestu. Kada završite, možete jednostavno postaviti cijeli kompaktni sustav – brzo i jednostavno.

 

Inteligentni iCare način rada – za sve vrste tkanina

Predstavljamo vam novog najboljeg prijatelja odjeće: bez obzira na vrijeme utrošeno na glačanje, potrebe za glačanjem ili odjeću – iCare tehnologija olakšava i olakšava glačanje. Inteligentni standard iCare tehnologije i ECO način štite odjeću postavljanjem odgovarajuće temperature za inteligentnu zaštitu tekstila, bez obzira na vrstu materijala, bez čekanja da se glačalo ohladi ili ohladi. To vam štedi vrijeme i umor i bit ćete zadovoljni rezultatom.

Eko način

Odaberite način ECO za savršenu temperaturu pri glačanju osjetljivih tkanina kao što su svila, vuna i sintetika. Također možete zaštititi okoliš uštedom preko 30% energije * – bez žrtvovanja izvrsnih rezultata. * U usporedbi s iCare tehnologijom