Brend: Braun

Braun glačalo TS-775 TP

139,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 17382 Kategorije: ,

Opis

TexStyle 7 pojačava 60% više pare i intenzivnu energiju u teške  glačanja kako bi bolje i učinkovito uklonilo tvrdokorne bore brzo i jednostavno.

Plus X Award je nagrada koja razlikuje inovacije koje su održive za budućnost, koje pojednostavljuju život potrošača, čine ih ugodnijima i ekološki značajnijima.

Precizni vrh

Glačanje oko gumba, ovratnika, džepova i drugih izazovnih područja postaje povjetarac kada se koristi gumb za  paru. Područje pare trokutastog oblika preciznog vrha lako uklanja male bore u teško dostupnim područjima – za izvrsne rezultate. Emisija pare može se povećati na najviše 225 g / min, što je također idealno za uklanjanje nabora na zavjesama i vješanje odjeće kada se koristi u okomitom položaju.

Jedinstvena Saphir-ploča

Braunova dugotrajna izvedba. Vrhunsko klizanje. 4 puta tvrđa od nehrđajućeg čelika.

Zaštitnik tekstila

Uz Braunov jedinstveni tekstilni zaštitnik, čak i osjetljive tkanine mogu se glačati na temperaturnim postavkama sa svim funkcijama pare koje nudi vaše glačalo. Istovremeno štiti osjetljive tkanine od oštećenja toplinom i sjajnih mrlja, tako da se većina tkanina može glačati bez međuprostora. Zaštitnik tekstila jednostavno klikne na ploču za glačanje, odmah spuštajući temperaturu na sigurnu i učinkovitu razinu, za optimalne rezultate na svim vrstama tkanina.