Brend: Braun

Braun glačalo TS-525A

99,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 17379 Kategorije: ,

Opis

Okovi TexStyle 5 predstavljaju vrhunske rezultate glatkog glačanja na svim vrstama odjeće, sve do najsitnijih detalja. Jedinstvene vrhunske ploče za glačanje u kombinaciji s učinkovitom parom jamče pouzdane performanse, lako uklanjaju sve bore čak i od najsofisticiranijih odjevnih predmeta. Zamišljen i dizajniran za trajnost, vrhunsko klizanje i savršene konačne rezultate.

TexStyle 5 parno glačalo TS525A dolazi s auto-off sustavom za maksimalnu sigurnost i uštedu energije. Isključuje se nakon 8 minuta u okomitom položaju ili 30 sekundi u horizontalnom položaju. 

Jedinstvena Eloxal Soleplate

Velika otpornost na ogrebotine: do 2 x tvrđa od nehrđajućeg čelika. Savršeno klizanje nad svim odjevnim predmetima. Kvalitetna ploča za glačanje kombinira najnoviju tehnologiju s upečatljivim dizajnom kako bi vam pružila visoke performanse koje su vam potrebne i osigurale krajnju lakoću glačanja i besprijekorne rezultate. Jedinstvena ploča za glačanje Eloxal.

Lagano parno glačalo s ergonomskom otvorenom drškom

Komforna uporaba osigurana je ergonomijom proizvoda i malom težinom. Ergonomski dizajn omogućuje lakše prianjanje uz udobnije rukovanje i poboljšanu upravljivost. Meki dodir ergonomske otvorene ručke osigurava maksimalnu udobnost i veću jednostavnost korištenja.