Brend: Bosch

Bosch usisivač sa posudom BGC21X300

375,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

 • Power Control: optimalni rezultati na svim podovima s preciznom regulacijom snage i odličnim upravljanjem motorom.
 •  10-godišnje jamstvo za motor*: Kontinuirano visoka učinkovitost s tehnologijom Bosch Motor Technology napravljenom u Njemačkoj.
 •  Perivi HEPA filter : idealan za alergičare.
 •  Turbo četka : vrlo učinkovito dubinsko čišćenje tepiha, uz funkciju dodatno pojačane brzine.
 • Tehnologija Power AirCycle: za višu učinkovitost čišćenja zahvaljujući trostrukom kruženja zraka i snažnom Bosch motoru.
 • Snaga:550w
 • Male veličine s velikim spremnikom za prašinu za praktično čišćenje.

  Uštedite vrijeme i prostor. Kompaktni, ali snažni usisavač jamči jednostavno i ergonomsko rukovanje zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i laganom dizajnu. Spremnik za prašinu od 2 l pruža još veću praktičnost jer je možete rjeđe prazniti. Budući da uređaj štedi prostor, lako ga je pohraniti.

  Jednostavna pohrana crijeva koja štedi prostor.

  Pohrana usisavača zauzima prostor. Ali ni približno kao nekada! Zahvaljujući jednostavnom rješenju za odlaganje crijeva, crijevo se može čvrsto pričvrstiti na uređaj i uštediti prostor. Savršeno za pohranu na malom prostoru kao što je ormar.

  Jednostavnije čišćenje spremnika za prašinu.

  Prilikom usisavanja važno je praktično rukovanje. Pomoću našeg sustava EasyClean dobivate puno lakše iskustvo čišćenja. Spremnik se uklanja pritiskom na gumb bez ispadanja prašine. Zahvaljujući dizajnu okruglog oblika, spremnik se lakše čisti jer se prljavština ne može zaglaviti u kutovima.

  BGC21X350

  Čistiji zrak i higijensko rukovanje s dva filtra.

  Dvostruka higijena s dva filtra, jednim ispod spremnika za prašinu i jednim na stražnjoj strani uređaja kako biste zajamčili čišći ispušni zrak u vašem domu. Najbolje od svega je što zahvaljujući pametnom dizajnu možete potpuno očistiti spremnik za prašinu bez dodirivanja filtra – za još više higijenskog održavanja.

  BGC21X350

  Snažna turbo četka posebno za temeljito usisavanje

  S lakoćom možete postići najbolje rezultate s turbo četkom. Istovremenim usisavanjem i četkanjem, turbo četka uklanja vlakna, niti i dlaku s tepiha na posebice temeljit način. Za snažne rezultate čišćenja.

  BGC21X350

  Čišći ispušni zrak od običnog zraka u vašem domu.

  Uvjereni smo da je dobra kvaliteta zraka bitna. Dišite lakše s HEPA filtrom, zbog kojeg je ispušni zrak čišći od okolnog. Filtrira 99,95 % čestica fine prašine, bakterija i zagađivača – idealan za alergičare.***** Filtar se može prati, što znači da nema naknadnih troškova.