Brend: Bosch

Bosch ugradni aparat za kavu TCC-78K751

2.965,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 15514- Kategorije: ,

Opis

Uživajte u specijalitetima kave kod kuće jednim dodirom gumba.

 • Unutar inteligentnog grijača: Savršena temperatura kuhanja i puna aroma sa sustavom SensoFlow.
 • AromaDouble Shot: Ekstra jaka kava s manje gorčine zahvaljujući dva procesa mljevenja i kuhanja.
 • SilentCeram Pogon: Tišina vrhunske brusilice izrađene od keramike otporne na habanje.
 • Ekskluzivna udobnost: CreamCleaner, izolirani spremnik za mlijeko i osvjetljenje čaše.
 • OneTouch funkcija: Svi specijaliteti od kave dodirom na gumb – bez obzira je li to espresso, cappuccino ili latte macchiato.
 • Ekstra jaka kava s manje gorčine.

  Što više vode prolazi kroz mljevenu kavu, to je rezultat gorki. AromaDouble Shot brusi i priprema dodatnu jaku kavu u dva koraka – a kako se na svakom koraku koristi samo polovica vode, proizvedena kava je manje gorka. Tako možete uživati ​​u maksimalnom okusu – čak i kad pijete kavu na maksimalnoj snazi.

  Tih, izdržljiv, moćan: SilentCeram Drive

  Melje i melje i melje – vrhunski trostruki zubni mlinac od neobojene keramike izuzetno je tih, nevjerojatno dosljedan i iznimno izdržljiv. Stupanj brušenja može se pojedinačno podesiti. Tehničko čudo koje vam omogućuje postizanje savršenih rezultata, jer jednolično mljevena kava razvija punu aromu.

  Mlijeko je pjenušalo do savršenstva: CreamPro Concept.

  S CreamPro konceptom uživate u maksimalnoj udobnosti – zahvaljujući OneTouch funkciji, cappuccino, latte macchiato i cijeli niz drugih napitaka mogu se pripremiti samo jednim dodirom gumba. Mlaznica za mlijeko maksimalno kovitla mlijeko, paru i zrak za izuzetno finu pjenu i kremastu pjenu svaki put.

  Čišćenje jednog porta. Stvar okusa.

  Uz SinglePortion čišćenje, zajamčeni ste savršeni užitak i svježina uz svaku šalicu kave, jer se cijevi nakon svakog procesa kuhanja očiste od preostale vode.

  Calc’nClean. Za uživanje koje traje.

  Kada odaberete potpuno automatski aparat za kavu tvrtke Bosch, odlučujete se za kvalitetu, performanse, pouzdanost i vrhunsku savršenost kave. Da biste bili sigurni da će vaš užitak trajati i jamčiti dugi vijek trajanja vašeg uređaja, Calc’nClean nudi kombinirani program za čišćenje i uklanjanje kamenca za uklanjanje naslaga kamenca i ostataka kave u jednom koraku.