Brend: Bosch

Bosch sušilica rublja Serie HOPR|, 9 KG, A+++ WTX87EH0EU

2.599,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

Sušilica Home Professional AutoClean s funkcijom Smart Dry i Iron Assist najprikladnija je i najpametnija sušilica ikad.

  • Tehnologija AutoClean bez filtera na vratima: ne morate čistiti paperje i niti kao inače, a zadržat će se vrhunska energetska učinkovitost.
  • Smart Dry: povezana sušilica i perilica rublja preporučuju pravi program sušenja.
  • Iron Assist: tretman parom koji smanjuje gužvanje, ali i vašu hrpu neopranog rublja.
  • Auto Dry: automatski suši rublje do točne željene razine suhoće.
  • AntiVibration Design: izuzetno stabilan i izuzetno tih, zahvaljujući posebnoj zaštiti od vibracija.
Tehnologija AutoCleanNaše sušilice rublja s funkcijom AutoClean nemaju filter na vratima. Umjesto toga tu je sustav automatskog uklanjanja paperja i niti tako da ne morate čistiti prašinu nakon svakog ciklusa, a zadržat će se vrhunska energetska učinkovitost. Paperje i niti se automatski otpuhuju u donji dio uređaja i ostaje u posebnom spremniku koji treba prazniti samo nakon otprilike 20 ciklusa sušenja.* Savršeno praktično. *Na temelju 160 ciklusa sušenja / godišnje na standardnom programu za pamuk u skladu s regulativom EU-a 392/2012. Brojke se mogu razlikovati ovisno o upotrebi.

SmartDryOdabir pravog programa sušenja rublja može biti kompliciran. Značajka Smart Dry radi to umjesto vas. Vaša se perilica i sušilica mogu povezati Wi-Fi-jem i, na temelju posljednjeg programa pranja, odabrati pravi program sušenja bez korištenja vanjskog uređaja ili aplikacije. Najpametniji način da dobijete savršene rezultate sušenja.

Programi Iron AssistSmanjite hrpu neizglačanog rublja jednim pritiskom gumba. Iron Assist koristi prirodnu maglicu kako bi zagladio suho rublje, a vi ćete zatim otkriti i da neku odjeću ni ne trebate glačati. Savršen je za jakne, košulje, pa čak i odijela.

AutoDryU bubanj sušilice ili perilice-sušilice stavite do deset kilograma rublja i AutoDry će ga osušiti točno do onog stupnja suhoće koji želite: bilo da želite rublje taman suho za glačanje ili izuzetno suho i spremno za slaganje. Njegovi senzori stalno prate temperaturu i vlagu kako bi zaštitili vaše rublje od visokih temperatura i presušivanja. Neka vaše rublje bude savršeno suho, svaki put.

Dizajn AntiVibrationInovativne stijenke AntiVibration posebice su dizajnirane za pružanje veće stabilnosti i optimalno smanjivanje vibracija. Bolja izolacija također regulira razinu buke, što znači da su Bosch sušilice izvanredno tihe, čak primjerene za miran i spokojan sat joge.

Ekološki prihvatljiv plinNaš novi raspon sušilica s toplinskom crpkom sadrže novo i ekološki prihvatljivije sredstvo za rashlađivanje, R290. To je ekološki najprihvatljivije, najprirodnije sredstvo za rashlađivanje na svijetu koje je trenutno dostupno na tržištu.

ComfortControl PlusUpravljanje ComfortControl plus vrlo je jednostavno zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju u kombinaciji s prozirnim TFT zaslonom za tekst visoke razlučivosti s mnogim posebnim funkcijama i programima. Jasan tekst i simboli pružaju vam sve potrebne informacije koje su vam potrebne.

Home ConnectUređaji Bosch s aplikacijom Home Connect pružaju vam potpunu kontrolu, bez obzira na to gdje se nalazili. I to sa samo nekoliko klikova. Mobilnim uređajem jednostavno daljinski kontrolirajte i pratite rad svojih uređaja.

Home ConnectSvi odabiremo svoje kućanske uređaje, no nemamo uvijek pravo glasa kad je riječ o upotrebi energije. Ako za povezivanje s pametnom mrežom ili za fotonaponski kolektor upotrebljavati sustav upravljanja energijom temeljen na EEBUS-u, sada možete izabrati kada će vaši kućanski aparati raditi pomoću aplikacije Home Connect. Vaš sustav upravljanja energijom tada automatski koristi najbolji dostupni izvor energije za vašu sušilicu rublja. Konačno, kućanski uređaji koji se prilagođavaju vašem ekološkom načinu razmišljanja.

Home ConnectOdabrati pravi program sušilice rublja može biti komplicirano, a u slučaju krivo odabranog programa rezultati mogu biti ne tako savršeni. Aplikacija Home Connect s funkcijom Easy Start uvijek vam može preporučiti pravi program, ravno s vašeg mobilnog uređaja, kako više ne biste morali nagađati. U aplikaciju samo trebate unijeti značajke tkanina i željeni stupanj suhoće. Sad možete jednostavno odabrati pravi program i dobiti savršene rezultate. Svaki put.

Home ConnectZahvaljujući partnerstvu s uslugom Amazon Alexa* sad možete upravljati svojom sušilicom rublja i glasovnim naredbama. Doznajte jesu li relevantne vještine Home Connect u aplikaciji Alexa dostupne za vašu zemlju i jezik. Aktivirajte vještine kako biste povezali Amazon Alexu i svoju sušilicu rublja.*Podložno dostupnosti na određenim područjima.

Sustav Sensitive DryingSustav SensitiveDrying savršeno čuva vaše rublje jer uvodi nježni, topli zrak sa svih strana. Tome pomažu i mekane, zakrivljene lopatice u bubnju koje omogućuju da rublje nikad ne leži ravno, što znači da se neće izgužvati. Rezultat: nježno osušeno rublje koje je savršeno mekano i bez nabora.

AllergyPlusRublje koje nije dobro oprano često na sebi zadržava čestice alergena koje mogu nadražiti kožu. Zato smo razvili AllergyPlus kako bi se ostaci alergena smanjili što je više moguće. To znači manje čestica peludi, životinjskih dlaka i grinja na vašoj odjeći.  Ovaj je program idealan za alergičare i one s osjetljivom kožom.

 

Sušenje Quick 40’Brzo sušenje Quick 40′ savršeno je za male količine laganih tkanina. Visoko precizne temperature i praćenje stupnja suhoće jamče brzo sušenje, tako da odjeću možete nositi odmah nakon završetka sušenja.

Sušilica Home Professional AutoClean s funkcijom Smart Dry i Iron Assist najprikladnija je i najpametnija sušilica ikad.

AutoClean tehnologija bez filtera na vratima eliminira potrebu za redovitim uklanjanjem
paperja.
Smart Dry: automatski odabire najbolji program sušenja na temelju posljednjeg ciklusa pranja.
Iron Assist: dodatni tretman parom za glacanje osušenog rublja za lakše glacanje.
AutoDry: nježno posuši vaše rublje do željenog stupnja suhoce.
AntiVibration Design: izuzetno stabilan i izuzetno tih, zahvaljujuci posebnoj zaštiti od vibracija.
ComfortControl Plus: jednostavno upravljanje zahvaljujuci inovativnom korisnickom sucelju i razlicitim programskim opcijama.
Home Connect: kucanski aparati s pametnim povezivanjem za ugodniju svakodnevicu.

Snaga / potrošnja
Procjena kapaciteta za standardni program pamuk pri potpunom opterecenju: 9 kg
Tip sušilice: kondenzacijska
Energetski razred: A+++ (na skali energetskih razreda od A+++ do D)
Potrošnja energije 193.0 kWh godišnje, temeljena na 160 ciklusa sušenja standardnog programa za pamuk pri potpunom i djelomicnom opterecenju i potrošnja pri programu za nisku potrošnju energije. Stvarna potrošnja energije po ciklusu ovisit ce o tome kako je uredaj korišten
Potrošnja energije standardnog programa za pamuk pri potpunom opterecenju 1.61 kWh i potrošnja energije standardnog programa za pamuk pri djelomicnom opterecenju 0.9 kWh
Potrošnja energije iskljucen / ukljucen: 0.1 W / 0.1 W
Trajanje rada u stanju ukljucenosti: 30 min
Program pamuk korišten pri potpunom i djelomicnom opterecenju je uobicajeni program sušenja na koji se odnosi informacija na etiketi, ovaj program pogodan je za sušenje mokrog pamucnog rublja i najucinkovitiji je program
Ocekivano trajanje standardnog programa za pamuk pri potpunom i djelomicnom opterecenju: 168 min
Trajanje programa za standardni program za pamuk pri potpunom opterecenju 215 min; trajanje programa za standardni program za pamuk pri djelomicnom opterecenju: 132
Razred kondenzacijske ucinkovitosti: B na ljestvici od G (najmanje ucinkovit) do A (najucinkovitije)
Prosjecna ucinkovitost kondenzacije standardnog programa za pamuk pri potpunom opterecenju: 88 %; prosjecna ucinkovitost kondenzacije standardnog programa za pamuk pri djelomicnom opterecenju: 88 %
Ocekivana kondenzacijska ucinkovitost za standardni program za pamuk pri potpunom i djelomicnom opterecenju: 88 %
Buka: 62 dB (A) re 1 pW
Programi
Standarni programi: Pamuk, Lako za održavanje
Iron Assist
Smart Dry
Posebni programi: Alergija Plus, Pamuk, Bluze/košulje, Smart Dry, Sušenje puha, Osjetljivo rublje, Rucnici, ColdRefresh_1piece, ColdRefresh_5pieces, ColdRefreshBusiness, Miješano, Super 40, Sportswear, Pokrivaci, Rublje lako za održavanje, Vuna, Further programs, Vrijemenski program – hladno, Vrijemenski program – toplo
Funkcije
Home Connect: daljinski nadzor i upravljanje, upravljanje energijom, daljinska dijagnostika
Omekšavanje rublja 120 min nakon završetka sušenja
TouchControl tipke: Osnovne postavke, Odloženi start, Jednostavno za glacanje, Memory 1, Memory 2, Mogucnosti, Gumb za ukljucivanje, Remote Start, Start / Reload / Pause, Ciljano sušenje, 24 Odloženi start
Komfor / sigurnost
AutoClean
AutoDry tehnologija
Osvijetljena tipka za odabir programa s integriranom tipkom za ukljucivanje / iskljucivanje
TFT tekstualni zaslon
Sensitive Drying System: Bubanj od nehrdajuceg celika sa asimetricnimi preckami
AntiVibration Design: tiši i stabilniji stroj
LED osvjetljenje unutrašnjosti bubnja
Zakljucavanje opcija pred djecom
Zvucni signal na kraju programa
Staklena vrata sa okvirom, kromirana crno-siva
Metalna kljuka na vratima
Bocno otvaranje, na desno, Podesivo otvaranje vrata
Odvod kondenzata
Tehnicke informacije
Mogucnost podugradnje
Dimenzije (V x Š x D): 84.2 x 59.8 x 59.9 cm
Dimenzije (V x Š): 84,2 cm x 59,8 cm
Dubina uredaja: 59,9 cm
Dubina uredaja uklj. vrata: 63,4 cm
Dubina uredaja s otvorenim vratima: 106,9 cm
Tehnologija toplinske pumpe s ekološki prihvatljivim sredstvom za hladenje R290