Brend: Bosch

Bosch Perilica-sušilica 10/6 kg 1400 o/min WDU8H543EU Serie | 8

3.099,00 KM

U cijenu je uključen PDV

Opis

 Perilica za pranje i sušenje rublja s Hybrid FlexAir sustavom: postanite još učinkovitiji i uživajte u preciznim rezultatima pranja i sušenja za sve vrste tekstila. Operite i osušite do 6 kg rublja u jednom ciklusu.

  • Wash&Dry: pere i suši do 6 kg u jednom ciklusu ili samo pere do 10 kg.
  • AutoDry: automatski suši do željenog stupnja suhoće.
  • Home Connect: upravljajte svojim uređajem putem mobilnih uređaja.
  • Iron Assist: pametan tretman parom u vašoj sušilici koji zaglađuje osušeno rublje.
  • Uštedite do 34% energije* prilikom pranja s programom Eco 40-60.

Iron AssistSmanjite kup rublja za glačanje samo pritiskom gumba. Kada odaberete program Iron Assist, on ubrizgava prirodnu paru koja prožima prethodno zagrijani tekstil i vidljivo zaglađuje vaše rublje. Također ga možete upotrijebiti za uklanjanje neugodnih mirisa u predmetima koje je potrebno samo osvježiti. Savršen je za jakne, poslovne košulje, vunene predmete i čak i odjela.

Hybrid FlexAirZahvaljujući Hybrid FlexAir, vaša perilica-sušilica sada može automatski uštedjeti do 34% energije* prilikom pranja. Ovisno o količini rublja, novi hibridni sustav grijanja pametno odabire energetski najučinkovitiji način rada: standardni način rada, u kojem se voda zagrijava normalnim grijaćim elementom ili način rada FlexAir, u kojem se voda raspršuje izravno u bubanj i istovremeno se u bubanj upuhuje vrući zrak. * S programom Eco 40-60. Usporedba između Bosch perilice-sušilice Hybrid FlexAir i usporedive Bosch perilice-sušilice bez sustava Hybrid FlexAir u programu Eco 40-60 s pola količine rublja.

Energetski razred A za pranjePosvećanje pažnje uštedi energije i resursa prilikom pranja može biti vrlo dosadno. Ali taj problem je riješen. S inovativnim sustavom Hybrid FlexAir, vrhunska Bosch perilica-sušilica rublja postaje još učinkovitija. Taj sustav automatski optimizira postupak pranja i pomaže s postizanjem energetskog razreda A prilikom pranja.

 

Pranje i sušenje u 60 minuta.Sada možete temeljito oprati i osušiti rublje u samo jednom satu. Ovaj je program prikladan za malo zaprljanu odjeću te za pranje i sušenje tekstila otpornih na toplinu, poput pamuka i lana. Maksimalna količina rublja 1 kg.

SpeedPerfectSpeedPerfect je posebna funkcija razvijena za situacije kada je vrijeme važno. Uz SpeedPerfect možete skratiti vrijeme pranja do 65%* bez ugrožavanja rezultata. Može se koristiti u kombinaciji s većinom programa, svim opterećenjima i tekstilom. Na primjer, odabirom programa miješanja u kombinaciji sa SpeedPerfect, možete temeljito oprati do 4 kilograma mješavine za samo 41 minutu. (*Razlika između trajanja Easy Care programa 40°C i trajanja Easy Care programa 40°C u kombinaciji s opcijom SpeedPerfect.)

HygieneCarePotrebni su vam posebice čisti rezultati za svoju osjetljivu odjeću? Program HygieneCare u našim perilicama-sušilicama rublja unaprijed priprema suho rublje vrućim zrakom, nakon čega slijedi ciklus pranja na niskim temperaturama. Kada se aktivira, suha odjeća se zagrijava do 65°C, što je sigurno za tkanine, kako bi se ubile klice i bakterije na suhom rublju. Nakon toga slijedi ciklus pranja na niskim temperaturama. Rezultat: higijenska njega rublja za vašu osjetljivu odjeću.