Brend: Berlinger Haus

Berlinger Haus Black Rose set posuđa 10/ BH-1645N

299,00 KM

U cijenu je uključen PDV
SKU: 29043 Kategorija:

Opis

  • DIZAJNERSKI KUHINJSKI SET LONACA I TAVA – prekrasan europski dizajn, ovaj set posuđa s neprijanjajućim premazom dolazi s velikom tavom, različitim veličinama lonaca,  podlogama koje olakšavaju pripremu, kuhanje i posluživanje odlične hrane.
  • TROSLOJNI NEPRIJEPLJIVI PREMAZ –  Neprianjajuće posuđe izrađeno je s tri sloja mramornog premaza kako se hrana ne bi zalijepila za površinu za kuhanje.
  • INDUKCIJSKO DNO S RUČKAMA MEKIM NA DODIR – Ovaj svestrani set lonaca i tava također ima ručke otporne na toplinu kako bi vaše ruke i prsti bili sigurniji, kao i patentirano turbo indukcijsko dno za poboljšanje učinkovitosti kuhanja.
  • PRILAGOĐENE OPCIJE ZA VAŠE KUHINJSKE POTREBE – Nudimo mnogo svestranih kompleta posuđa koji odgovaraju veličini vaše obitelji i vašim kuharskim navikama, zbog čega nudimo neke lonce i tave s posuđem, neke bez, a neke s drugim prilagođenim opcijama.
  • NETOKSIČAN, EKOLOŠKI DIZAJN – Bolje za vašu kuhinju i vašu obitelj Berlinger Haus aluminijsko posuđe ne sadrži olovo, kadmij i PFOA kako bi se osiguralo da je sigurnije, izdržljivije i dugotrajnije. Sve kako biste mogli kuhati ukusniju i zdraviju hranu.